søndag den 27. juli 2014

Filosoferende

(Gud/creator) Ya-hu-Wah - I, who am - Jeg, som er.
(Jesus) Yahushua - I, who where - Jeg, som var.
Remember to believe - in Ya-hu-Wah (Jeg, som er = yourself)
And do not, give up your own power, while waiting on Ya-hus-hua (Dig selv, som var - dvs. Død)

Metaforisk?
Adam = masculine (venstre hjernehalvdel)
Eva = feminine (højre hjernehalvdel)
Slangen = ego'et
Æblet = højere bevidsthed
Paradis = at leve i overensstemmelse med det sande /i balance
Helvede = indre adsplittethed (ubalance)
  1. Er det muligt, at alle 4 betegnelser, er af metaforisk enddog symbolsk forstand? Og der egentlig ikke er noget, bedre eller værre end det andet? At den egentlige besked med dette, er - at alle 4 faktore skal spille sammen, derved være i balance. Min pointe er - at ingen af delene skal undertrykkes i den forstand. At det er et samspil. Alting er der for en grund, men slangen "ego'et" (dyret) er "lavere" i denne billedelige forstand, dermed skal "det/den" tjene æblet (din højrebevidsthed) - i sund balance med den menneskelige logiske og intutive hjertefunktion.
  2. Stimuli af både Adam/Eva er nødvendigt, ellers modarbejder de hinanden, via. Slangen(Ego'et) som derfor ønsker, at manipulere dem til at fortærre æblet, så dens magt og snedighed kan bekræftes - så den ikke længere skal tjene æblet(den højre bevidsthed) så Adam/Eva Kan leve i egen elendighed, kun med Egoets eget velbefinde.
"Don't eat it, feat it"(æblet)
Stimuler din højere bevidsthed, i form af erfaringer og viden, observeret, læst og erfaret. Lad ikke ego'et få magten, den er ikke kompatibel - kun en tjener/hjælper, som vil forsøge at vildlede dig, hvis du ikke er bevidst omkring dens funktion. Man kan sige, at ego'et ønsker den fulde magt, ikke blot tjeneste-funktionen, i form af sand- "opbakning".

Ikke dermed at sige, at "Skaberen" ikke eksistere. Hvis der er noget om, at han skabte os i hans eget billede og han er "almægtig" - hvorfor i alverden opgiver vi så frivilligt vores magt? Og går og venter på "Jeg-som-var" (Jesus) når "Jeg-som-er" (Gud) er den største magt, som kræver du har troen, ja - PÅ DIG SELV! + kærligheden og respekten til/for dig selv. Som gør dig i stand til, at handle på og udrette "Guds vilje".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar