søndag den 27. juli 2014

Nedkradsede tanker

Dette blot en tanke. Efter jeg har ligget lidt før sengetid og tænkt.
  • Eftersom alle er en
  • Må det betyde, at vores skaber, har skabt alt hvad der er, også de mørke skabninger i andre dimensioner og underverden. For vi skulle som sagt alle være forbundet og i realiten 1.
  • Så kom tanken, om gud har splittet sin energi ud i hele vores verden, alle lavere dimensioner og højere, for at skabe udvikling og for at vor skaber, kan lære meget forskelligt omkring de diverse dimensioner, hans egne energier er splittet ned i. Da vi jo på den vis, alle er en del af ham.
  • Nu er der en masse der kæmpe med de mørke kræfter, da de fodres af vores energier. Men de må vel egentlig være der af virkning og så årsag.
  • Der må være gået et eller andet galt i de mørke dimensioner og virker som om nogen de intergalatiske væsner, er meget magtdominerende. Men samtidig muligvis også hans energier.
  • Gud skulle være det perfekte, så ville det ikke være en mulighed at han har ladet energier splitte op, alle mulige forskellige steder, dimensioner, underverden universet etc. Med dertil beboer. Det er jo logisk, at ingen kan erfare ALT uden at afprøve det i virkelig, og hvis man er skaber, som er det perfekte der hvor han nu er, så må skaberen stadig have mørke enegier på lavere dimensioner, som han jo muligvis selv har skabt.Et ældre ordsprog siger du skal kæmpe med dine indre dæmoner, så tror et eller andet sted vi er alle dele af skaberens energier, som hver i sær skal kæmpe mod de mørke kræfter i os selv og uden for os selv, dem vi ikke kan se " muligvis for at hjælpe vores skaber til at få styr på de indre konflikter han har efter han har set sine måske endda følt disse energier i universielt, lyst som mørkt
  • Alt dette handler vil jeg tro, om at stå ansigt til ansigt med hver vores skyggeside. Skaberen gør det så i den helt store edition.
  • Mit hjerte fortæller mig, at problemet er også at selve skaberen har frygt i sig, fordi vi er en del af ham, og der sker så meget hjerteskærende mod hans skabninger.
  • Vil aldrig underminere Skaberen, han vil nok aldrig kunne forståes fuldstændig af os. Hvis der er en skaber, er han større end vi nogensinde kommer til år forstå.
  • Men tænker lidt det kunne have startet sådan. Da alle og en, giver virkelig god mening.
  • ng for mig. Så vi er alle skaberenes børn/, så vi må jo stå sammen accepterer vore skyggesider og for en ordenskyld, bede om beskyttelse til vore højere selv. Men bestemt også højere væsner, der har gode intentioner for mennesker. Vil ikke komme med konkrete navne, da det er meget individuelt, hvem må føler er ens beskytter.

Tænker problemet med at nogen ekstistenser vil lege guder, overfor andre eks. Mennesket. Men de må være splittet fra source præcis som os, så de mangle måske også den connetion der får os alle til at føle os hele sammen.

2 kommentarer:

  1. I would like to know more about you

    SvarSlet
  2. Well I am just myself, realizing what and who I am - deeply into my core essence. Can you be more specific?

    SvarSlet